Thursday

to the ladies out there

it ain't my fault that i have him in my life.. i just came to his life n POOFF! it just happen.. please.. i beg y'all just dun hate me.. u dunno what it's feels like to be me here.. can u haall these.? others girls looking at him n smile at him behind ur back..? i knw he is not that type to flir.. but u must have the patient.. if u don't, i just don't knw what to say.. he is very nice guy.. n i knw he knw u girls before me.. i'm just new in his life.. but it's no my fault.. i love him n he love me.. evryday i have to face all the girls out there who got crush on him.. n now, i have to face all the girls that he knw before me.. they look at me like i stole their boyfriend? please la.. be matured la.. he is not the only guy on earth.. come on! lots of nice guy out there.. so please.. i had enough of this.. ya i knw i have used to it.. but still....? i'm just a human though.. i have feelings.. n please girls.. dun be to emotional.. guys don't like that..

6 comments:

WeLcome to the S.I.Nema said...

Baby.. so sorry u have to go thru dis crap. All those girls are frenz to me, if they terlebih feeling...dats their problem not ours. I'm yr man so dont worry. Yes, there are many still knocking on my door even thou they know i dah nak kahwin.. Some of them know u too. Just ignore them, just entertain those dat needs to be entertained.. U have so much dat those other girls dont have. Just worry about us, u dont need dis kind of pressure. I love u..

WeLcome to the S.I.Nema said...

Baby.. so sorry u have to go thru dis crap. All those girls are frenz to me, if they terlebih feeling...dats their problem not ours. I'm yr man so dont worry. Yes, there are many still knocking on my door even thou they know i dah nak kahwin.. Some of them know u too. Just ignore them, just entertain those dat needs to be entertained.. U have so much dat those other girls dont have. Just worry about us, u dont need dis kind of pressure. I love u..

Psycho^Phat said...

bila kita ni djadikan milik orang. kita juga akan memiliki apa yg dimilikinya. segalanya. termasuk sesiapa yang pernah ada dalam hidupnya. bagus bila kamu boleh menerimanya sepenuh hati kamu. tapi jgn salahkan diri sendiri keatas kebencian orang atau sesiapa terhadap kamu.dan jangan pula kamu benci pada sesiapa yang pernah bersamanya.

ini semua terjadi bersebab. tuhan pendekkan jodoh perempuan2 yang pernah bersama dia dan jodoh kan kamu berdua. itu kuasa tuhan. manusia tak lari dari kesilapan. dalam diri mereka tidak punya rasa benci. mungkin sedikit tapi perasaan marah lebih membuak kerna cinta boleh membuat orang hilang arah tanpa dapat berfikir dengan waras.

bukan salah mereka utk masih mempunyai rasa sayang/cinta. perasaan ini susah dijangka. terutama bila ianya terlalu dalam.mereka rasa apa yang kamu rasa bila bersama dia. kasih sayang,cinta dan segalanya.bee rasa kalau kamu ditempat mereka kamu akan rasa juga. bee pun tak lari dari semua ni.

ada perkara yang boleh dikongsi dan ada benda yang tak patut dikongsi. sebabnya untuk menjaga air muka kedua-dua belah pihak.jangan terlalu terus terang. trust me, its hurt sometimes when u've been told bout what u dun wanna know.tapi disebabkan kamu menerima seadanya kamu telan walaupun pahit.

hati wanita ni halus. macam hati kamu dan juga myself. perlu dijaga dengan teliti.

semoga kamu bahagia hingga ke akhir hayat. insyaallah.

Aniz . said...

hey fara, i thnk u knw me.
Well, btl kata bee. Don't worry.
Love is about patience, right?
and u dont hv to bother bout my previous post which is so long ago.
I was mad remember? i'm just a human, couldn't control my mind when i lose my patient. U're still young. There's so much thng u will be exposed. So don't worry too much. Berdoa bnyk2.. then you will be fine. in'allah.

Salam.

WeLcome to the S.I.Nema said...

dats really deep bee.. make a lot of sense.

fara soliano said...

yup.. thanks u guys.. i just saying what i have to say.. =)) n thaks for ur comment..